So Natural enthousiast over Javo Directomatic

So Natural, de grootste potorchideeënkwekerij ter wereld, is enthousiast over de Javo Directomatic. Tijdens een bezoek aan de Javo stand (Hal 3, stand 3D43) op de IPM Essen, hebben zij een Javo Directomatic aangeschaft!

De Javo Directomatic is gebaseerd op de ‘Javo Direct’ en dè oplossing voor het semiautomatisch planten van Phalaenopsis. Werken met de Javo Directomatic levert een hoge arbeidsbesparing en de verhoogt de uniformiteit van het werk.

Het oppotproces wordt na het ‘inhangen’ van het plantmateriaal verder volledig automatisch uitgevoerd. De slimme planthouders positioneren het plantmateriaal uiterst nauwkeurig en brengt tegelijkertijd de wortels goed onder in de pot.

Door het ingenieuze vulprincipe wordt de juiste hoeveelheid bark in de pot gebracht en zorgt daardoor voor een stevige zetting van de plant.

De Javo Directomatic bestaat voornamelijk uit mechanische onderdelen en is daarom bijzonder duurzaam. Met een arbeidsbesparing van circa 40% ten opzichte van de conventionele manier van oppotten, zorgt deze besparing alleen al voor een uiterst aantrekkelijke investering.

Bekijk ons promotiefilmpje op: http://www.youtube.com/embed/d-UFbc74ROg


Contact

Javo BV
Bulb Trade Park 1
2211 SW Noordwijkerhout
T +31 (0)252 343 121
E sales@javo.eu