Werken bij Javo

We zoeken gemotiveerde en enthousiaste collega's. Kom jij ons team versterken? Neem contact met ons op.

Bedrijven met liefde voor techniek

Nobels en Javo zijn onderdeel van de Nobels Group, samen met Agro Techniek Holland en Javo International. In totaal werken er circa 100 mensen. In de ontwikkeling van duurzame kwaliteitsmachines staan we voorop. We leveren oplossingen voor de wereldwijde automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten.

Onze cultuur

We zijn een familiebedrijf. Wat we maken en bereiken, doen we samen en we zijn pas tevreden als de klant dat is. Collegialiteit, flexibiliteit en vakkundigheid zijn belangrijke kenmerken binnen onze bedrijven. Afwisselend werk en de gunstige Arbo voorwaarden maken het af.

We groeien en gaan verhuizen

Nobels en Javo werken nu nog vanuit twee aparte locaties (Katwijk en Noordwijkerhout). Eind 2017 is de bouw van ons gezamenlijke nieuwe pand (15.000m2) op het Bulb Trade Park in Noordwijkerhout gereed. Ons machinepark wordt daar grotendeels vernieuwd en verder uitgebreid met, onder andere, de allernieuwste volledig geautomatiseerde lasersnijmachines en bewerkingscentra. Zo kunnen we onze klanten nog efficiënter en beter van dienst zijn en hebben we weer ruimte om verder te ontwikkelen.

Om het maximale eruit te halen en de groei te realiseren, is uitbreiding van ons professionele en vakkundige team nodig. Wij zijn daarom op zoek naar:

Kijk voor meer vacatures op de website van AgroTechniek Holland

Acquisitie n.a.v. onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact

Javo BV
Bulb Trade Park 1
2211 SW Noordwijkerhout
T +31 (0)252 343 121
E sales@javo.eu