Word jij onze nieuwe collega?

Vanwege onze enorme groei, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega’s voor uitbreiding van ons team.


Klik hieronder voor meer informatie over onze vacatures:

Wie zijn wij?
De Nobels Group bestaat uit Nobels, Javo, Agro Techniek en Javo International. We leveren oplossingen voor de wereldwijde automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten. Samen met een wereldwijd dealernetwerk zijn we in meer dan 60 landen actief.

Waar werk je?
Sinds 1 januari 2018 is de Nobels Group gevestigd op de nieuwe locatie Bulb Trade Park in Noordwijkerhout. In de twee nieuwe panden hebben wij vele mogelijkheden tot uitbreiding om de huidige en toekomstige groei van de Nobels Group op te vangen. Vanuit de nieuwe locatie innoveren en produceren wij kwaliteitsproducten. 

Waarom de Nobels Group?
Deel uitmaken van het sterkste team. Wie wil dat niet? De Nobels Group is al 65 jaar de standaard in land- en tuinbouw-automatisering. We zijn een hecht familiebedrijf. Betrokken naar elkaar maar ook naar de klanten, leveranciers en eigenlijk alle relaties. Wij maken machines die al generaties lang op kwalitatieve manier worden ontwikkeld. En nog steeds met boordevol passie, trots en vakmanschap. Daar doen we niet moeilijk over, dat doen we gewoon. 

Meer weten over Nobels Group? Kijk op www.nobels-group.com.

Dit bieden wij jou
Een uitdagende baan in een internationaal georiënteerd bedrijf met groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor alle medewerkers. De werksfeer is bijzonder prettig samen met collega’s die net dat stapje extra voor elkaar zetten. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé.

Word jij onze nieuwe collega?
Zie jij jezelf al aan het werk bij de Nobels Group? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Mail jouw cv en motivatiebrief naar info@nobels.nl.

Acquisitie n.a.v. onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Contact

Javo BV
Bulb Trade Park 1
2211 SW Noordwijkerhout
T +31 (0)252 343 121
E sales@javo.eu