Jarenlange ervaring

Een zeer uitgebreid programma potmachines biedt de juiste oplossing voor het oppotten van alle potplanten en bomen in ronde potten, vierkante potten en zakken.

Lees meer

Compleet programma

Van een eenvoudige trayvuller tot een complete automatische trayvullijn. In overleg met de tray- en potfabrikanten, garanderen wij een probleemloze werking.

Lees meer

Passende oplossing

Javo biedt voor de aanvoer van substraat diverse systemen aan. De keuzes en mogelijkheden kunnen door onze grondsystemen feilloos worden ingevuld.

Lees meer

Klantspecifiek

Javo transportsystemen zijn opgebouwd uit diverse beproefde producten. De opstelling en functionaliteit wordt geheel klantspecifiek gebouwd.

Lees meer

Innovatief

Javo staat niet stil en samen met onze machinefabriek NOBELS blijven wij doorontwikkelen. Goed luisteren en samenwerken met klanten heeft door de jaren heen geresulteerd in een aantal speciale machines.

Lees meer

Javo in beeld

Javo groeit, investeert in de toekomst en stelt daarbij de klant centraal. Wij ondersteunen kwekerijen wereldwijd bij de…

Javo in beeld


Javo wereldwijd

U beschikt als Javo klant over ons wereldwijde netwerk van partners en servicepunten. Naast onze eigen vestigingen in Nederland en Noord-Amerika, zijn er een 40-tal Javo steunpunten over de hele wereld.