Deelname IPM 2021 door Javo afgezegd

Javo heeft besloten om niet deel te nemen aan IPM Essen 2021. Gezien de huidige situatie rondom Covid-19 en de wereldwijde impact, is de organisatie gedwongen deze beslissing te maken.

 “Het was een moeilijke beslissing. Waar wij vorige maand nog mogelijkheden voor deelname zagen, zijn het de laatste ontwikkelingen rondom Covid-19 die ons tot dit besluit hebben gebracht. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en zakenpartners staat voor ons bovenaan en we willen geen enkel risico nemen”, benadrukt Managing Director Koos de Vink.

Door de aanhoudende toename van het Covid-19 virus en het voorlopig ontbreken van een vaccin, leven we in een onzekere periode die veel vraagt als organisatie. Met de nodige aanpassingen om contact zo veel mogelijk te beperken, is Javo in staat om de productiecapaciteit op volle toeren door te laten draaien. De productieafdelingen werken in shifts en het kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis. Javo is dan ook enorm trots op de flexibiliteit en inzet van de medewerkers en zakenrelaties.


Contact

Javo BV
Bulb Trade Park 1
2211 SW Noordwijkerhout
T +31 (0)252 343 121
E sales@javo.eu