GK Machine nieuwe geautoriseerde Javo-dealer in USA

De tuinbouw blijft veranderen en de behoefte aan automatisering wereldwijd. Javo anticipeert en zorgt ervoor dat de vraag naar automatisering wordt beantwoord door het merk Javo lokaal te vertegenwoordigen. Op deze manier kunnen we klanten sneller en beter helpen bij het vinden van de juiste automatiseringsoplossingen en beschikken we over lokale serviceondersteuning en reserveonderdelen. We zijn dan ook erg blij met de recente samenwerking met GK Machine voor de staten Portland en Washington.

GK Machine voorziet klanten al sinds 1976 van kwaliteitsmachines en kassen. Gary Grossen, eigenaar van GK Machine, spreekt zijn vertrouwen uit in de samenwerking: “Javo is al generaties lang de standaard in tuinbouwautomatisering. GK Machine is verheugd om samen te werken met Javo om klanten te voorzien van de machines en automatisering die ze nodig hebben om de efficiĆ«ntie te verhogen in de huidige concurrerende teeltomgeving.”

De kern van deze samenwerking

De kern van deze samenwerking ligt in de toewijding aan kwaliteit, innovatie en gebruiksgemak. Gary Grossen: “Javo produceert een complete lijn potmachines, trayautomatisering, grondsystemen, transportsystemen en robotsystemen voor de hedendaagse glastuinbouw. GK Machine zal de verkoop, service en reparatie van Javo machines verzorgen voor de klanten in Oregon en Washington. Een voorraad van Javo onderdelen zal beschikbaar zijn bij GK Machine’s onderdelenbalie in Donald, Oregon.”

De toekomst in automatisering

GK Machine en Javo zijn vastbesloten om voorop te blijven lopen en telers te voorzien van de automatiseringsoplossingen die ze nodig hebben voor hun succes. Telers in de Pacific Northwest kunnen rekenen op Javo’s efficiĆ«nte machines en automatiseringen, ondersteund door GK Machine’s toegewijde onderdelen en service team.

Jeffrey Benne Sales Manager Javo: “Ons gezamenlijke doel is duidelijk: tijd, arbeid en geld besparen voor onze klanten en de kwaliteit van het teeltproces verbeteren. De lokale aanwezigheid van GK Machine voorziet ook in de behoefte aan Service Lifecycle Management, waardoor de Javo automatiseringsoplossingen blijven werken tijdens het steeds veeleisender wordende productieproces.”

mensen proosten

Service
support

Contact