Holimeca officieel Javo dealer in Frankrijk

De tuinbouw blijft veranderen en de behoefte aan automatisering groeit. Javo anticipeert en zorgt ervoor dat de vraag naar automatisering op de best mogelijke manier wordt beantwoord. Wij zijn dan ook erg blij met de recente samenwerking met Holimeca. Het jonge bedrijf is opgericht in oktober 2023, maar de samenwerking met Philippe Greau, de oprichter, gaat al jaren terug. Hij en Javo’s Sales Manager Jeffrey Benne, wijzen op het belang van deze samenwerking en wat het betekent voor de toekomst van het merk Javo in Frankrijk.

De wortels van Holimeca mogen dan recent zijn, de banden met Javo zijn diep. Philippe Gréau spreekt zijn vertrouwen uit in de samenwerking: “Omdat ik het Javo-bedrijf, zijn team en zijn professionaliteit ken, zie ik onze samenwerking met het volste vertrouwen tegemoet.”

De reden voor dit partnerschap

Wat overtuigde Holimeca om samen te werken met Javo? Volgens Philippe Gréau is het een combinatie van vertrouwen en erkenning. Javo’s wereldwijde reputatie voor robuuste, eenvoudig te bedienen en betrouwbare machines past perfect bij de visie van Holimeca. Philippe Greau heeft er alle vertrouwen in dat de producten van Javo zullen bijdragen aan het succes van Holimeca. De diversiteit in Javo machines voorziet in de brede behoefte van de klant in de tuinbouw.

De toekomst in automatisering

Omdat automatisering in de tuinbouw blijft veranderen, ziet Jeffrey Benne een toekomst waarin Javo en Holimeca een centrale rol spelen in het helpen van de Franse klanten bij het automatiseren van hun productieprocessen. “Ons gezamenlijke doel is duidelijk: tijd, arbeid en geld besparen voor onze klanten.”

De samenwerking tussen Holimeca en Javo vertegenwoordigt niet alleen een samenwerking tussen de twee bedrijven, maar een gedeelde ambitie voor innovatie, efficiëntie en klanttevredenheid in de dynamische wereld van tuinbouwautomatisering. Klanten kunnen blijven vertrouwen op de efficiënte machines van Javo, in combinatie met de toegewijde service van Holimeca in Frankrijk.

Javo Dealer

Service
support

Contact