Koos de Vink treedt toe tot directie Jano Holding

De Jano Holding, bestaande uit de bedrijven Javo, Nobels Machinefabriek, Agro Techniek Holland en Javo International krijgt een uitbreiding van de directie. Per 1 februari 2017 zal Koos de Vink in dienst treden als directeur, naast de huidige directie; Ber van Nobelen en Cees Bouwmeester.

Eigenaar Ber van Nobelen (DGA) is blij met het aantreden van Koos de Vink als nieuwe directeur. “Koos heeft zijn sporen verdiend in diverse managementfuncties bij vorige werkgevers en zijn kennis en ervaring kunnen van grote toegevoegde waarde zijn voor ons bedrijf. Als Cees over een paar jaar met pensioen gaat, zal Koos zijn positie overnemen. Tot die tijd kunnen we de toekomstplannen mooi samen oppakken. Met de komst van Koos hebben we dus tevens de continuïteit van ons familiebedrijf gewaarborgd.”

De samenwerking tussen de vier bedrijven gaat al jaren terug. Nobels begint in 1956 met het ontwikkelen en bouwen van machines voor de bloembollenteelt, de Javo machines worden ook vanaf de beginjaren al bij Nobels gefabriceerd en ATH werkt samen met Nobels sinds 1959. Javo International is hier in 2014 aan toegevoegd om ook de markten buiten de tuinbouw te bedienen met de Javo Toploader. Door het combineren van de bedrijven in de Jano Holding, kan de groep de meest innovatieve oplossingen produceren en bieden voor de automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten.

Koos de Vink (1969) was sinds 2010 directeur bij een hightech toeleverancier in de industrie, nadat hij daar in 1995 startte en diverse andere functies heeft vervuld (onder andere Sales- en Marketingmanager). In de jaren daarvoor is Koos de Vink werkzaam geweest als onder andere Engineering Manager bij een machinefabriek.

Koos de Vink kijkt uit naar zijn nieuwe functie. “De bedrijven binnen de Jano Holding staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hiermee zie ik zeker veel mogelijkheden voor de toekomst. Nederland staat voorop in de internationale agro- en tuinbouwautomatisering. Javo, Nobels, Agro Techniek Holland en Javo International zijn toonaangevende spelers in deze markten. Tijdens de oriënterende gesprekken ben ik steeds enthousiaster geworden over het feit dat de vier bedrijven vooruit willen. Ik zie het als een mooie uitdaging om de groep, samen met de medewerkers, nog verder te ontwikkelen, zodat onze klanten ook in de toekomst verzekerd kunnen zijn van de beste technologie.”

Per 1 februari 2017 treedt Koos de Vink in dienst bij de Jano Holding, maar in januari is hij al regelmatig te vinden in Katwijk en Noordwijkerhout om kennis te maken met alle personeelsleden bij de vier bedrijven. Tijdens de IPM Essen van 24-27 januari (de internationale tuinbouwvakbeurs), is Koos ook aanwezig op de stand van Javo (3D43).

Service
support

Contact