Langendoen Electric als officiële Javo dealer in Canada

De zich steeds verder ontwikkelende tuinbouw vraagt wereldwijd om een toenemende behoefte aan automatisering. Javo speelt proactief in op deze vraag door het merk lokaal te vertegenwoordigen. Deze aanpak stelt ons in staat om klanten snel en effectief te helpen bij het vinden van op maat gemaakte automatiseringsoplossingen, ondersteund door lokale service support en beschikbaarheid van onderdelen. We zijn erg blij om Langendoen Electric aan te kondigen als geautoriseerde Javo dealer voor de regio Ontario in Canada.

Langendoen Electric is als elektrotechnisch bedrijf diep geworteld in de wereld van kassen en tuinbouwcentra. Door de jaren heen hebben zij de kracht van technologie in de tuinbouw zien evolueren en hebben zij voorop gelopen in het aanbieden van geavanceerde computersystemen in de glastuinbouw.

De samenwerking en toekomstvisie

Jeffrey Benne, Sales Manager bij Javo: “Onze toewijding ligt in het verzekeren dat de verkoop en onderhoud van onze automatiseringsoplossingen lokaal vertegenwoordigd zijn voor onze wereldwijde klanten. We zijn verheugd om met Langendoen samen te werken voor de Ontario markt. Met het merk Javo al sterk gevestigd in deze regio, stelt deze samenwerking ons in staat om onze klanten met nog meer snelheid en efficiëntie te bedienen.”

Stan Langendoen, Managing Director bij Langendoen Electric, over de samenwerking:

“Javo is geen onbekende voor ons. We komen Javo regelmatig tegen bij onze klanten. De daadwerkelijke samenwerking heeft echter de deuren geopend naar een nieuw hoofdstuk, een hoofdstuk dat grenzeloze mogelijkheden biedt op het gebied van verkoop en service.

Onze eerste stappen in het onderhouden van Javo systemen weerspiegelen ons streven naar totaaloplossingen voor onze klanten. Het gaat niet alleen meer om het verkopen van machines, maar ook om het onderhouden van relaties en om onze klanten de beste ondersteuning te bieden waar ze jarenlang op kunnen vertrouwen.

Deze strategische samenwerking verbreedt niet alleen onze horizon binnen de glastuinbouw, maar brengt ons ook verder op het gebied van automatisering. Door nauwer samen te werken met Javo positioneren we onszelf als belangrijke spelers in dit dynamische landschap, klaar om technologische ontwikkelingen binnen de tuinbouw te omarmen.

Javo onderscheidt zich niet alleen door de kwaliteit van zijn producten, maar ook door zijn betrouwbaarheid. Met een track record van drie decennia heeft Javo het vertrouwen van telers wereldwijd verdiend. Deze lange staat van dienst geeft onze klanten de zekerheid dat ze investeren in machines die jarenlang meegaan.”

Gezamenlijke toewijding

Zowel Langendoen Electric als Javo zijn vastberaden om voorop te blijven lopen en telers te voorzien van de automatiseringsoplossingen die nodig zijn voor hun succes. Telers in de Ontario regio van Canada kunnen vertrouwen op Javo’s efficiënte machines en automatiseringsoplossingen, ondersteund door Langendoen Electric’s toegewijde verkoop, onderdelen en service team.

Mannen met boekjes javo dealer

Service
support

Contact

EXCLUSIVE TOUR

We are delighted to extend an invitation to an exclusive guided tour at Javo in Noordwijkerhout (NL) during Greentech 2024!