Javo toepassingen

Javo is specialist en marktleider op het gebied van potmachines, traylijn automatisering en grondsystemen, maar biedt ook andere oplossingen
voor de automatisering van uw productieproces.

Potmachines

De juiste oplossing voor het oppotten van alle potplanten en bomen.
Javo levert maatwerk door middel van de optionele modules. Op deze manier kunnen wij een potmachine bieden, die nauw aansluit op uw wensen en behoeften.

Trayautomatisering

Een compleet programma voor de meest uiteenlopende traymaten. Javo heeft, door jarenlange ervaring en een compleet leveringspakket, vele kwekers een pasklare oplossing kunnen bieden.

Door per bewerking een module te ontwikkelen, zijn alle denkbare opstellingen mogelijk. In nauw overleg met de tray- en potfabrikanten kunnen wij een goede werking garanderen.

Grondsystemen

Diverse keuzes en mogelijkheden voor de aanvoer van grond en ander substraat.

Javo biedt voor de aanvoer van substraat diverse systemen aan. De keuzes en mogelijkheden kunnen door onze grondsystemen feilloos worden ingevuld.

Transportsystemen

Geautomatiseerde oplossing voor het transporteren van potten en trays.

De systemen worden opgebouwd uit diverse standaard, beproefde producten. Variƫrende afmetingen bieden voor elke opstelling een passende oplossing. De functionaliteit wordt geheel klant specifiek gebouwd. Alles is flexibel,
probleemloos aan te sluiten op andere systemen.

Robotsystemen

Verschillende systemen voor automatische pot- en
trayhandling.

De systemen bieden een geautomatiseerde oplossing voor het bufferen, oprapen en neerzetten van potten en trays. Gedegen ontwikkelingen voor het maximale rendement.

Oplossing op maat

Een compleet programma voor de meest uiteenlopende
traymaten. Javo heeft, door jarenlange ervaring en een
compleet leveringspakket, vele kwekers een pasklare
oplossing kunnen bieden.

Service
support

Contact

EXCLUSIVE TOUR

We are delighted to extend an invitation to an exclusive guided tour at Javo in Noordwijkerhout (NL) during Greentech 2024!