Grondsystemen

Javo Big Bale

Een kantelsysteem voor het zorgeloos en efficiënt verwerken van substraat of bark uit Big Bales. Het materiaal wordt, middels automatische dosering, direct en met de gewenste hoeveelheid opgevoerd. De machine is geschikt voor alle standaard Big Bales.

Javo Big Filler

Deze mobiele grondvoorraadbunker biedt een flexibele oplossing voor het bufferen en nauwkeurig doseren en opvoeren van substraat. De Big Filler is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor de meest uiteenlopende soorten substraat.

Javo Big Belt

De oplossing met een grote variabele opslagcapaciteit, om diverse substraten nauwkeurig te doseren. De robuuste, geheel zelfdragende constructie wordt compleet bedrijfsklaar geleverd. De gladde binnenwand voorkomt haken van substraat en vervuiling.

Javo Toploader

Al ruim 10 jaar een unieke oplossing voor het bufferen en verwerken van los substraat, houtsnippers en ander (afval)bulkmateriaal. Een vork in combinatie met een gepatenteerd schraapsysteem garanderen een uitstekende werking en minimale onderhoudskosten.

Javo Mixer

Deze machine biedt de mogelijkheid om een kleine hoeveelheid substraat nauwkeurig te mixen en kan in 2 tot 4 minuten ca. 1,5m³ grond verwerken. De machine is geschikt voor alle grondsoorten en kan zowel van de boven- als achterkant worden gevuld.

Service
support

Contact