Potmachines

Javo Ecobasic

Ontdek de meest compacte potmachine met een ronde pottenbaan. De Javo Ecobasic is geschikt voor potten van 8 t/m 21cm en optioneel zelfs vanaf 5,5cm. Standaard compleet geleverd en uiterst mobiel. Door de eenvoudige en centrale verstelmogelijkheden is de Javo Ecobasic de ideale machine voor werken met verschillende potmaten.

Javo Plus

Deze potmachine met ronde pottenbaan is de meest compacte in zijn serie, geschikt voor 9-23cm potten. De elektronisch regelbare snelheid biedt een groot voordeel bij gebruik van meerdere potmaten. De machines in de Plus-serie zijn geluid- en onderhoudsarm.

Javo Plus M2.0

De nieuwste machine binnen de Plus-serie, voor potten van 10-32cm (12 liter). Deze potmachine is inzetbaar voor het vullen van potten, planten met los wortelgestel en biedt diverse andere mogelijkheden. Verandering van potmaat is zeer snel te realiseren.

Javo Plus X

De grootste binnen de Plus serie, met name geschikt voor het oppotten van grote en zware potten van 19-38cm. Door een elektronisch regelbare grondaanvoer is er een zeer nauwkeurige afstelling mogelijk. Iets wat de oppotkwaliteit ten goede komt.

Javo Standard 2.0

Een volwassen, volledig geoptimaliseerde potmachine, geschikt voor vrijwel alle potten van 6 t/m 28 cm. Door de unieke aandrijftechniek bewegen de potten rustig en schokvrij op de pottenbaan en is het stopmoment van de pot langer, dit geeft rust in het werkproces.

Javo Super

Deze solide universele potmachine verwerkt potten van 5,5 tot 24 cm (optioneel < 30 cm). Door toepassing van een uniek grondopvoersysteem is de Super technisch ongeƫvenaard en vriendelijk in gebruik. Dit zorgt voor een hoge mate van bedrijfszekerheid.

Javo Super Mega

Met de Javo Super als basis, biedt deze potmachine nog meer werkruimte aan de pottenbaan. Met de 650 mm extra royale werkruimte en verstelbare werkhoogte, is deze potmachine ideaal voor grote en hoge potten. Geschikt voor potten van 5,5 tot 24 cm (optioneel < 30 cm).

Javo Easytopper

De machine strooit een afdeklaag (bark) op de bovenzijde van de pot, om de groei van mos of onkruid tegen te gaan. De Easytopper is geschikt voor ronde en vierkante potten en is via een eenvoudige verstelling snel om te bouwen naar andere potmaten.

Javo Unimax

Vullen van grote potten en containers is met deze vulmachine geen enkel probleem. Door de vrije val van de grond in de pot of zak, kunnen planten met zowel een klein als een groot wortelgestel worden verwerkt.

Javo Unimax XXL

XXL staat voor meer. Met de Javo Unimax als basis, gecombineerd met de nauwkeurige grond-doseer-unit en de extra vullijn, is deze machine speciaal ontwikkeld voor het vullen van grote en zware potten tot wel 100 liter.

Javo Shower

Javo biedt verschillende mogelijkheden voor het optimaal bevochtigen van potten en trays. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een uitgebalanceerde sproei- en doorvoertechniek. De onderhoudsvrije doorvoerband kan het water recirculeren.

Service
support

Contact

EXCLUSIVE TOUR

We are delighted to extend an invitation to an exclusive guided tour at Javo in Noordwijkerhout (NL) during Greentech 2024! 

x