Transportsystemen

Javo PPU 2.0

De oplossing voor het automatisch plaatsen van ronde en vierkante potten op transportkarren. Ideaal voor het overbruggen van grotere afstanden in uw kwekerij. Deze compacte en accurate overduwer neemt een menselijke handeling uit handen.

Javo Buffer

Bufferen en sorteren van potten en trays gaat door middel van dit systeem moeiteloos. Het systeem biedt een zeer hoge flexibiliteit door de combinatie van modules. In combinatie met de Javo JOR (overduwrobot) en Javo JAR (afneemrobot) is de Javo Buffer verder te automatiseren.

Javo JAR

In combinatie met de Javo Buffer, transporteert dit gepatenteerde afneemsysteem ronde potten moeiteloos vanaf de bufferband op de afvoerband. De afneembeweging is middels PLC traploos elektronisch in snelheid regelbaar, zeer duurzaam en geluidsarm.

Javo JOR

Een gestandaardiseerde oplossing om zowel potten als trays snel en efficiënt op een Javo Buffer over te zetten. Via een keuzemenu op het touchscreen zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot de bufferpatronen en aan-/uitschakelen van extra functionaliteiten.

Javo Transportband

De transportbanden zijn licht, maar zeer sterk, door een speciaal ontwikkelde frame. Er zijn verschillende uitvoeringen en afmetingen leverbaar. De hele band wordt gedragen, waardoor ook bij zware potten een zeer rustig transport mogelijk is.

Javo Gevelband

Deze geluids- en onderhoudsarme transportband is speciaal ontwikkeld voor het overbruggen van grote afstanden. Elk onderdeel is geselecteerd om stabiel en regelmatig te functioneren. De productie wordt geheel aangepast aan de klant specifieke wensen.

Javo Sorteersysteem

In combinatie met een uitgebalanceerde software, worden transportbanden ingezet als plant-buffersysteem. Sorteren op grootte en/of kleur zorgt voor een snel en efficiënt afleverproces. Diverse afmetingen en klant specifieke opstellingen mogelijk.

Service
support

Contact