Trayautomatiseringen

Javo Excellent

Deze geluidsarme machine ontstapelt verschillende soorten trays en plaatst deze op een transportband. Innovatieve technieken staan garant voor een rustige, schokvrije slag. Door de veiligheidsschermen garandeert de machine maximale veiligheid.

Javo Pita

Deze ontstapelaar plaatst lege potten automatisch in een tray. Bij de ontwikkeling van de PITA is rekening gehouden met verstelmogelijkheden en kan eventueel meerdere traymaten op dezelfde lijn verwerken. Perfect te combineren met de Javo Excellent.

Javo Rotofill

De betrouwbare en unieke trayvulmachine, voor een 100% vulkwaliteit van trays tot 45 cm breed. Ook stektrays en multiceltrays worden moeiteloos gevuld. De trileenheid boven en onder de tray zorgt voor homogeniteit en de juiste verdichting van de grond.

Javo Dibble

Een zeer gebruiksvriendelijke machine om gaten te drukken in het substraat in trays. De Javo Dibble maakt het steken van stekmateriaal makkelijker en draagt bij aan de kwaliteit van het gewas. De machine garandeert nauwkeurige en vormvaste gaten.

Javo Shower

Javo biedt verschillende mogelijkheden voor het optimaal bevochtigen van potten en trays. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een uitgebalanceerde sproei- en doorvoertechniek.

Javo Clean

Een kleine, onderhoudsvrije en wendbare machine om alle soorten en maten trays af te spoelen, en optioneel na te spoelen met desinfectiemiddel. De trays worden op een speciaal geprofileerde transportband gezet met een in snelheid regelbare motor.

Service
support

Contact