Trayautomatiseringen

Javo Excellent

Een passende oplossing voor het automatisch ontstapelen van verschillende soorten trays. Innovatieve techniek staan garant voor een rustige schokvrije slag. De machine is geluidsarm en door de standaard veiligheidsschermen gegarandeerd maximaal veilig.

Javo Pita

Deze arbeidsbesparende machine plaatst lege potten automatisch in een tray. Bij de ontwikkeling van de Javo Pita is rekening gehouden met verstelmogelijkheden, zodat verschillende traymaten op dezelfde lijn kunnen worden verwerkt.

Javo Rotofill

Een uiterst betrouwbare trayvulmachine, voor een 100% vulkwaliteit van trays tot 43,5cm breed. Ook stektrays en multicel-trays worden moeiteloos gevuld. De trileenheid boven en onder de tray zorgt voor homogeniteit en de juiste verdichting van de grond.

Javo Dibble

Een zeer gebruiksvriendelijke machine om gaten te drukken in het substraat in trays. De Javo Dibble maakt het steken van stekmateriaal makkelijker en draagt bij aan de kwaliteit van het gewas. De machine garandeert nauwkeurige en vormvaste gaten.

Javo Shower

Javo biedt verschillende mogelijkheden voor het optimaal bevochtigen van potten en trays. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een uitgebalanceerde sproei- en doorvoertechniek.

Javo Clean

Onderhoudsvrije en eenvoudig te bedienen machine om trays te spoelen. De trays worden automatisch op een speciaal geprofileerde transportband gezet, met een in snelheid regelbare motor. De Javo Clean is geschikt voor bijna alle soorten en maten trays.

Service
support

Contact